Gândul îmi zboară inevitabil la tot ce se întâmplă în lume la momentul acesta…

Nu mi-aș fi imaginat niciodată că vom ajunge să folosim cuvântul „război” atât de des și teroarea insuflată de acesta va fi atât de reală în viețile noastre. După mai bine de 100 de ani de la ultima luptă crâncenă ce s-a dat între țările Europei și nu numai, ne-am întors în timp. Am revenit la clipe în care comunicarea nu pare să aibă niciun sens și totul se obține prin luptă pe viață și pe moarte. În fiecare zi moartea oamenilor nevinovați, celor care nu au avut posibilitatea de a-și alege un alt parcurs al vieții, ne umbrește orice urmă de bucurie.

De la o zi la alta, vecinii țării noastre pierd din ce în ce mai mult din tot ceea ce înseamnă viața lor. Își pierd casele, familiile și chiar speranța că lucrurile vor reveni la normal cândva.

În jurul nostru domnesc haosul, deznădejdea și incertitudinea, dar asta nu ne-a întunecat nicio secundă rațiunea. Aceasta din urmă ne-a îndrumat să trecem la treabă, să venim în sprijinul celor mai puțin norocoși și să ne aratăm solidaritatea.

Am înțeles cu toții că acesta este de fapt un război al tuturor, nu se limitează la cele două țări inamice și asta ne-a făcut să acționăm cum știm noi mai bine.

Dacă ar fi să descriu printr-un singur cuvânt activitatea românilor din ultima perioada, acesta ar fi EMPATIE. Am rămas profund impresionată de mobilizarea de care am dat dovada ca și țară în sprijinul vecinilor noștri ucrainieni.

Nu am rămas nicio secundă indiferenți la coșmarul din țara vecină. Ne-am mobilizat cu mic, cu mare pentru ca cei nevoiți să ne treacă granița pentru a-și salva propria viață să aibă parte de o primire cât mai călduroasă. Sunt români care și-au pus propriile vieți pe pauză pentru a ajuta oamenii care acum au cea mai mare nevoie.

Cei mai mulți dintre noi nici nu ne putem imagina cum este să renunți la tot ce ai și la tot ceea ce ești pentru a-ți salva viața și familia. Dar poveștile ucrainienilor obligați să-și lase toată viața în urmă ne-au dat și mai mult curaj și mai multă dorință să-i ajutăm cum putem mai bine.

Deși răul creat este unul inimaginabil și ecourile lui se vor auzi multă vreme de acum înainte pentru că, din păcate, coșmarul nu a luat sfărșit, am reușit să demonstrăm că suntem un popor unit. Suntem gata întotdeauna să oferim din puținul nostru pentru a-i ajuta pe cei aflați la necaz și acesta este poate singurul motiv de bucurie care ne face să nu renunțăm niciodată sa fim mai buni.

Martie 2022

Dacă doriți să sprijiniți demersul umanitar, o puteți face prin donații in crypto, instalati Maiar folosind referal link https://get.maiar.com/referral/pw23kgd3d9 si puteti transfera Bitcoin, Ethereum sau eGold direct din aplicatia de mobil Maiar.

Orice ajutor este binevenit și mulțumim mult tuturor celor care au ajutat .

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Elrond
Scan to Donate Bitcoin to bc1q57d830yzx0xn245zr96jklvf8y45cmryyun2zy

Donate Bitcoin to this address

Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Bitcoin

Tag/Note:- Hey! You can send BTC donation on Maiar by using this address:
Scan to Donate Ethereum to 0x2D8Ad637ab738CC0bCF6425661B0dcB171D29Aaf

Donate Ethereum to this address

Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ethereum

Tag/Note:- Hey! You can send ETH donation on Maiar by using this address:
Scan to Donate Elrond to erd1p7hn4yte766unfs2am9dh83qdypndxt9kne2hemj2wcuy4yg3fnsytfasa

Donate Elrond to this address

Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Elrond

Tag/Note:- Doneaza Egld pe Maiar folseste referal link https://get.maiar.com/referral/pw23kgd3d9